За Нас / Актуелно

Лимарија по светски стандарди

 По светски стандарди

Балансирање и центрирање на лесни и тешки товарни возила

Професионални, искусни, опремени - целосна грижа за Вашето возило!

Уште еден проект - Надградба на комерцијални возила

Уште еден проект надградба на комерцијално возило е во тек, уште една успешно реализирана соработка на повидок!

24/7 "Прва Помош" за Вашето возило

 Било каде било кога, SCANIA Assistance кога Ви е потребна „прва помош“ за Вашето Scania возило!

Салон за разубавување на Вашата "Драга"

Препуштете ни ја нам и на нашиот искусен тим

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија