Станете дел од тимот на Са-Тра

Приклучете се на успешна, модерна и технолошки напредна компанија, која ви нуди континуирано да се подобрувате и да ја градите вашата кариера.

 

Испратете ни Ваша биографија/CV на info@satra.com.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате или аплицирајте преку веб формата.

Апликација за работа
File size is too big!

Отворени позиции:

дизајнер и конструктор
Инжинер за дизајн и конструкција
Бравар
Бравар
Заварувач
Заварувач
Столар
Столар / Тишлер
Тапетар
Тапетар
Лимар
Лимар
Фарбар
Фарбар
Хигиеничар
Хигиеничар
Општ работник
Општ работник