Овластен сервис за SCANIA

  Електронска дијагноза
🚛 Механичарски услуги од обучен кадар по нормите на SCANIA
🚛 Редовен сервис и промена на оригинално SCANIA уље
🚛 Продажва на оригинални резервни делови...
💯 Докажано најдобри - ние сме „прва помош“за Вашето SCANIA возило


Печати   Е-пошта