За Нас / Актуелно

Фригобоксови за Пекабеско

Целосно производство и дизајн на фриго бокс возила

Лесен куфер за возила

Немате потреба од ладилник ниту пак од возило со церада, тогаш нашиот ЛЕСЕН КУФЕР е решение за вас!

Изработка на комерцијално возило со церада

Изработка на комерцијално возило со церада за безбеден транспорт на вашиот омилен пијалок!

Надградба на комерцијални возила

Погледнете ги нашите последни надграби направени на комерцијални возила

Нашиот нов член КГЛ СИСТЕМС

Со Нашиот нов член КГЛ СИСТЕМС (КГЛ СА-ТРА) имаме за цел да бидеме флексибилни и имагинативни.

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија