За Нас / Актуелно

Термоизолација на комерцијални возила

Ние сме најдобриот партнер на Вашиот бизнис кога Ви треба термоизолација на комерцијални возила

Фриго бокс

Исполнивме уште еден списик на барања до најситен детаљ

Термоизолација - Fiat Ducato

Fiat Ducato доби термоизолација со квалитетни термо панели од нашето сопствено производство!

Термоизолација - Renault Master

Термоизолација на комерцијално возило - овој пат Renault Master

Fiat Talento - Термоизолација

Обрнете внимание на сите детали од нашата термоизолација на возилото Fiat Talento

Создадовме возила кои целосно одговараат на потребите на Мебел Ви!

Има причина зошто успешните компании секогаш не бираат за свои соработник - создадовме возила кои целосно одговараат на потребите на Мебел Ви!

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија