За Нас / Актуелно

Возило најсоответно за транспорт на месо и месни производи 

Нашите соработници сега имаат возило најсоответно за транспорт на месо и месни производи 

ФРИГО БОКС

Нашите соработници сега имаат возило најсоответно за транспорт на месо и месни производи 

Термоизолација со панели

Уште една од низата усшешни соработки со реномирани компании

Уште еден проект - Tермоизолација на комерцијални возила

Можеме да гарантираме за квалитетот затоа што е сопествено производство, затоа што е целосно остварување на Вашите желби и барања, затоа што имаме огромно искуство...

Изработка на церада

Добивме листа на барања од нашите соработници - исполнивме се што беше од нас побарано - резултатот е возило со церада целосно прилагодено на потребите на своите сопственици!

Термоизолација - FIAT Doblo

FIAT Doblo е подготвено да ги исполни барањата и потребите на своите нови сопственици!

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија