За Нас / Актуелно

СЕ што Ви е потребно за Вашето возило

Буквално се што Ви е потребно

Совршена боја за Вашето возило

Сакате совршена боја за Вашиот автомобил?

Кај нас Вашето возило е во најсигурни раце!

Буквално се што Ви е потребно за Вашиот автомобил ќе најдете кај нас 

Врвна технологија и високо квалитетни фарбарски материјали

Ваше е само да одберете боја, останатото препуштете ни го нам

Салон за разубавување на Вашиот автомобил

И Вашето возило ќе „светне“ како ново!

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија